...

Hayatı Eczacıbaşı'nda Yaşa

Burada senin için hayat var!

İşin niteliğine uygun olarak farklılaşan lokasyon bağımsız ya da hibrit çalışma imkanlarından yararlanabilir, kültür-sanat, spor, sosyal sorumluluk, fırsat eşitliği kulüplerine katılabilirsin.

...

KÜLTÜR - SANAT

Kültür - Sanat

Topluluğumuzun çalışanlarından oluşan Kültür Sanat Elçileri’ne katılabilir, İKSV'nin Eczacıbaşı çalışanlarına özel öncelikli bilet satın alma, festival ve etkinliklerde indirim, özel atölyeler ve kültür turlarına katılım gibi ayrıcalıklardan faydalanabilirsin.

Spor

Eczacıbaşı Dynavit'i destekleyen taraftar grubumuz Tigers’a katılabilir, centilmenlik ilkesi ile hem takımını hem de rakip takımın başarılarını alkışlayabilir takımını coşkuyla ve gönülden destekleyebilirsin.

...

ECZACIBAŞI GÖNÜLLÜLERİ

Eczacıbaşı Gönüllüleri

Topluluğumuz çalışanlarından oluşan "Eczacıbaşı Gönüllüleri"ne katılabilir, bilgi, beceri ve deneyimlerini topluma ulaştırabilirsin. "Dokunun hayatları renklensin" sloganıyla çalışmalarını 2007 yılından itibaren sürdüren Eczacıbaşı Gönüllüleri, eğitim, sağlık ve çevre alanlarında, Topluluğumuzun sosyal sorumluluk projeleri öncelikli olmak üzere, etkinliklerin planlama ve organizasyonunu, proje liderleri ve ekipleri aracılığıyla hayata geçiriyor.

...

BİRLİKTEBİZ

BirlikteBiz

2017 yılında başlayan “birliktebiz” fırsat eşitliği çalışmalarımız kapsamında, fırsat eşitliğini destekleyen yaklaşım ve projelerimizle sürdürülebilir bir gelecek için, kadınların yaşamın tüm alanlarına aktif olarak katılmasını desteklemeye devam ediyoruz. Tüm yerleşke ve ofislerimiz için yaygınlaştırdığımız Kreş Desteği ve doğumdan sonra üç hafta; devamındaki sürede ise haftada bir gün olmak üzere güncellenen Babalık İzni ile anne ve babanın ebeveyn sorumluluğunu eşit olarak paylaşmasını amaçlıyoruz. Sen de fırsat eşitliğini desteklediğimiz çalışmalara katılabilir, fırsatlardan yararlanabilirsin.

...

ÇALIŞMA MODELLERİ

Çalışma Modelleri

2013 yılından beri uyguladığımız esnek çalışma; 2016 yılından beri devam eden uzaktan çalışma modellerini, dinamik iş gücüne çevirdik. Topluluğumuzun beyaz yaka çalışanlarının %35’i hibrit düzende haftada iki güne kadar ofis dışında farklı bir lokasyonda çalışabiliyor. %25’i işin gereği doğrultusunda tam zamanlı uzaktan çalışırken, ofiste çalışma rahatlığına devam edebilmeleri için ergonomi ve teknoloji destek paketleriyle destekleniyor. Yeni çalışma modellerimiz ile Eczacıbaşılılar mekan ve zaman bağımsız olarak kariyerlerine yön verebiliyor. Şimdi sen de evinden ya da dünyanın herhangi bir yerinden Eczacıbaşılı olabilirsin.

Eczacıbaşı’nda Yaşa’dan güncel haberler için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.