...

Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart kazananlar belli oldu

Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart ile hayatına sanat katacak gençler belli oldu!

Eczacıbaşı Topluluğu’nun 18-25 yaş arası 2000 üniversite öğrencisine hediye ettiği, İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde ve İstanbul Modern’e ziyarette geçerli 250 TL değerinde Eczacıbaşı Kültür Sanat Kart için başvurular 2 Şubat’ta tamamlandı.

4 Şubat’ta gerçekleşen Milli Piyango çekilişi sonrasında yaklaşık 60 bin başvuru arasından 2.000 asil ve 1.500 yedek öğrenci belirlendi. Asil talihliler, kartlarını 10-24 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul’da Salon İKSV binasından ve Ankara, İzmir, Antalya’da anlaşmalı Biletix noktalarından teslim alabilecekler. Asil talihlilerden kartlarını teslim alamayan olması durumunda sırayla bilgilendirme yapılacak yedek talihliler de 25 Şubat-9 Mart tarihlerinde kartlarını teslim alabilecekler.

Kazanan listesine ulaşmak için: https://www.kultursanatkart.com/

Eczacıbaşı Kültür Sanat Kartlılar 2020 yılının sonuna kadar kartlarını İstanbul Müzik, Film, Tiyatro, Caz Festivali, İstanbul Tasarım Bienali, Filmekimi ve Salon İKSV’deki etkinliklerde kullanabilmenin yanı sıra İstanbul Modern’de gerçekleşecek tüm sergilerde kullanabilecekler. Kültür Sanat Kartlılar, her etkinlik için dilerse öğrenci olması koşulu ile bir arkadaşına daha bilet alabilecek.


09.02.2020