...

Kültür Sanat Kart İle Konuyu Değiştir!

Eczacıbaşı Topluluğu, 1.000 üniversite öğrencisine, 2018 yılında da İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde geçerli olacak 250 TL değerinde İKSV Kültür Sanat Kart hediye ediyor! Öğrencileri kültür sanattan konuşmaya teşvik edecek bu kartın iletişimi için gençlerin yer aldığı üç farklı reklam filmi çekildi.

Eczacıbaşı Topluluğu’nun kuruluşunda öncülük ettiği İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) Kültür Sanat Kart projesinin ana destekçisi olarak 2017 yılında başlattığı İKSV Kültür Sanat Kart, yeni sahiplerini bekliyor. İKSV Kültür Sanat Kartlılar, 2018 yılında kartlarından faydalanırken, bir arkadaşına da bilet alabilecek. Bu yıl ayrıca İstanbul dışındaki şehirler için kart teslimatlarında Biletix ile bir işbirliği de yapılacak.

İKSV Kültür Sanat Kart için başvurular 8 Ocak 2018’de başladı. Başvuru için: kultursanatkart.iksv.org

Türkiye’nin dört bir yanından 65 bine yakın başvuru

Eczacıbaşı Topluluğu, 75. yılını kutladığı 2017 yılında da İKSV Kültür Sanat Kart projesinin ana destekçisi olarak, öğrenimini Türkiye’de sürdüren 18-25 yaş arası 1000 üniversite öğrencisine, İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde kullanabilecekleri 250 TL değerindeki İKSV Kültür Sanat Kartı hediye etmişti.

İKSV Kültür Sanat Kart için 2017 yılında Türkiye’nin 81 ilindeki 173 üniversiteden 64.711 öğrenci başvuruda bulundu. Başvuruların %68’i İstanbul’dan, %32’si ise İstanbul dışındaki şehirlerden oldu. Çekiliş sonucunda eğitimini İstanbul’da sürdüren 683, İstanbul dışında sürdüren 317 öğrenci İKSV Kültür Sanat Kart almaya hak kazandı. Kültür Sanat Kart, İstanbul’dan sonra sırasıyla Ankara, İzmir, Kocaeli, Eskişehir ve Bursa’dan başvuran öğrenciler tarafından kullanıldı.

İKSV Kültür-Sanat kart sahibi öğrenciler kartlarını en çok film kategorisinde bilet almak için kullandılar. İstanbul Film Festivali ve Filmekimi biletlerini sırasıyla İstanbul Tiyatro Festivali, Salon İKSV konserleri, İstanbul Caz Festivali ve İstanbul Müzik Festivali biletleri takip etti.

Kültür Sanat Kart sahibi üniversiteli gençlerin en çok ilgi gösterdiği etkinlik ise LP konseri oldu. Kültür Sanat Kart sahiplerinin kartlarıyla en çok bilet aldıkları diğer etkinlikler ise sırasıyla Marcus Miller Konseri, Monte Carlo Balesi, Fresk dans gösterisi ve Salon İKSV’de gerçekleştirilen Sleep Party People konseri oldu.

İKSV Kültür Sanat Kart, Türkiye’de eğitimini sürdüren üniversite öğrencilerinin kültür-sanat etkinliklerine erişimini artırmayı amaçlıyor. Proje, İKSV’nin öncü sponsoru Eczacıbaşı Topluluğu’nun desteğiyle önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

Konuyu değiştir!-Instagram story

Konuyu değiştir!-Siren

Konuyu değiştir!-Metrobüs


17.01.2018