Kültür Sanat Kart İle Konu Değişti

Eczacıbaşı Topluluğu, 2017 yılından itibaren ana destekçisi olduğu İKSV Kültür Sanat Kart’la bu yıl tam 2.000 üniversite öğrencisini destekliyor!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın, geçtiğimiz yıl yayımlanan “İşim Gücüm Budur Benim” kitabının gelirlerini aktararak bu projeye destek sağlamasıyla Kültür Sanat Kart hediye edilecek öğrenci sayısı ikiye katlanarak 2.000 olurken, başvurular 7 Ocak 2019’da başladı. Başvuru için: https://kultursanatkart.iksv.org/index.html

İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde geçerli olacak 250 TL değerinde İKSV Kültür Sanat Kart hediye edilmesiyle, gençlerin daha fazla kültür-sanat etkinliğine katılımı hedefleniyor. 2018 yılında yayımlanan “Konuyu değiştir!” reklam filmleriyle Effie, Kristal Elma, Felis başta olmak üzere birçok ödül programından ödülle dönen iletişim kampanyası, 2019 yılında “Konu değişti!” filmleriyle devam ediyor.

İKSV Kültür Sanat Kartlılar 2019’da neler yapabilir?
İKSV Kültür Sanat Kartlılar 2019 yılında, Nisan’da İstanbul Film Festivali, Haziran’da İstanbul Müzik Festivali, Temmuz’da İstanbul Caz Festivali, Eylül itibariyle İstanbul Bienali, Ekim’de Filmekimi, Kasım’da İstanbul Tiyatro Festivali ve yıl boyunca Salon İKSV etkinliklerinde kartlarını kullanabilecekler. Kartlar, öğrencilerin tercihlerine göre İstanbul Film Festivali’ndeki 1 TL’lik öğrenci biletlerinden başlamak üzere her kategoriden bilet almaya imkân sunuyor. Kültür Sanat Kart sahibi öğrencilerin, kartlarındaki bakiyeyle İstanbul Tiyatro Festivali’nin 10 TL’lik öğrenci biletlerinden 25 tane alabilmeleri de, İstanbul Müzik Festivali’nin en büyük konserlerinden birini birinci kategoriden izleyebilmeleri de mümkün. Salon İKSV müdavimi Kültür Sanat Kartlılar da yıl boyunca yaklaşık 3 konseri, bir arkadaşlarıyla birlikte izleyebilecekler. İKSV ayrıca Kültür Sanat Kart sahiplerine, etkinliklerinde sanatçılarla tanışma ve programlara dair ayrıntıları bizzat festival direktörlerinden dinleme gibi birçok sürpriz fırsat da sunuyor.

Künye:
Reklamveren: Eczacıbaşı Topluluğu
Reklamveren Marka Ekibi: İlkay Akalın, Cem Tanrıkılıcı, Nihal Dayıoğlu, Irmak Büyükutku
Reklam Ajansı: Rafineri
VP Creative: Ayşe Bali