...

Daha saf pamuk mendil yoook!

Bebeklerin hassas cildine özel ürünler geliştiren Uni Baby, Yenidoğan Islak Pamuk Mendil reklam filmi ile yayında. Filmde, annelerin hamile kaldığı andan itibaren duygularını aktaran Uni Baby, saflaştırılmış su ve pamuk içeren Yenidoğan Islak Pamuk Mendil’in; alkol, paraben, parfüm ve sentetik lif içermemesini “yok yok” iletişimiyle vurguluyor.

Uni Baby’nin, uzmanların “pamuk ve su ile temizlik” tavsiyelerinden yola çıkarak geliştirdiği Yenidoğan Islak Pamuk Mendil’in yeni reklam filmi yayına girdi. Annelerin, hamile kaldıkları andan itibaren bebekleriyle kurduğu eşsiz bağın anlatıldığı reklam filminde, annelikte yaşanan heyecanlar, zorluklar ve özel anlar paylaşılıyor. Paraben yok, alkol yok, boya yok, sentetik lif bile yok mesajını akılda kalıcı şekilde anlatan film, Uni Baby’nin bebek cilt bakımı konusundaki hassasiyetini aktarıyor.

Türkiye’nin 1 numaralı yenidoğan mendili; Uni Baby
2018 yılı Nielsen satış datasına göre Türkiye’nin açık ara 1 numaralı yenidoğan mendili olan Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, bebeklerin doğduğu andan itibaren el, yüz ve tüm vücut temizliği için güvenle kullanılıyor. Anneler tarafından gönül rahatlığı ile öneriliyor.


15.03.2019