...

Orada Olmak Başkadır

Eczacıbaşı Topluluğu, kuruluşuna öncülük ettiği ve öncü sponsoru olduğu İKSV’nin 45. yılı için “Orada olmak başkadır” temalı bir film hazırladı.

Eczacıbaşı Topluluğu, her yıl Öncü Sponsorluk çalışmaları kapsamında, özel iletişim kampanyaları düzenleyerek festivallerin geniş kitlelerce bilinirliğinin artırılmasına destek veriyor. Eczacıbaşı, İKSV’nin 45. yılı olan 2017 yılında da, sanatseverlerin festivallere katılarak “orada olma”larının hayatlarına kattığı değeri anlatan özel bir film paylaştı.

Eczacıbaşı Topluluğu, kurulduğu 1942 yılından itibaren kültür, sanat, eğitim, bilim ve spor alanlarında toplumsal yaşamın gelişmesine katkıda bulunmayı sorumlulukları arasında sayıyor. Bu doğrultuda, toplumsal hizmetlerini, doğrudan kurduğu ya da kuruluş ve yönetiminde etkin rol aldığı kurumlar aracılığıyla yürütüyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın 45 yıl önce Dr. Nejat F. Eczacıbaşı öncülüğünde kuruluşundan bu yana Eczacıbaşı Topluluğu; Müzik Festivali, Film Festivali, Tiyatro Festivali, Caz Festivali, İstanbul Bienali ve İstanbul Tasarım Bienali’ni de kapsayan “Öncü Sponsorluk” yapısı ile sanatseverleri festivaller ile buluşturuyor, İstanbul’u uluslararası bir kültür-sanat merkezi haline getiren İKSV’yi destekliyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı; yalnızca festival ve etkinliklere ev sahipliği yapan bir kurum olmanın çok ötesinde, Türkiye kültür sanat üretiminde söz sahibi olan, katılımcı ve kalıcı kültür politikalarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasında etkin rol alan bir kurum olarak faaliyetlerini sürdürüyor.


28.03.2017